Передуми про тебе

Мої передуми про тебе...
Любов не ремствує -
                вола!
На кофті гудзика розстебне,
а доторкнеться до чола.

І, довго тішачись цілунком,
посоловіє і замре,
й загупа серцем лунко-лунко,
щоб знов узятись...
                за старе.
 


Рецензии