В менi

В мені живе шматочок неба,
блакититься з моїх очей.
Шматочок сонця сяє тепло
із посмішки в серця людей.
В мені живуть моря і пляжі,
і вітер, що летить з гори.
Зелені лісові пейзажі
й камінні баби степові.
В мені живуть твої бажання,
твої надії, твої сни.
В мені живе твоє кохання...
і твоє щастя - у мені.
В мені живе найперше "мама",
що з вуст дитини ожива.
В мені живуть пісні і вірші.
Я бережу усі слова.
І сніг у світлі ліхтаря,
і перші квіти веснянІ,
і літній запах полуниць...
Та що там, світ увесь в мені!


Рецензии