Неначе все добре...

Неначе все добре, а ти знов далеко.
На відстані потягу Київ-Одеса.
Неначе все добре, а ми знов не поряд...
і знов телефони, Контакт, смс-си.
Неначе все добре, а в трубці мовчання,
Так боляче вуха напружує тиша.
На 2 дні приїхав - і знову прощання.
У серце ввійшов, та із нього не вийшов.
Неначе все добре, а холодно якось.
Можливо, то лютий йде снігом із неба.
Неначе все добре, а слів про кохання
не чула від тебе. А може так треба?
Неначе все добре, такі в нас стосунки:
терпіти, чекати, мить поряд ловити...

Та хочу в обіймах твоїх засинати,
а зранку для тебе чай-каву варити...


Рецензии