Спогади

Я пам’ятаю ще той день,
Коли у пам’яті моїй був він.
Коли торкавсь моїх долонь,
я чула серця передзвін.
Але пішов він в далечінь.
Не розуміла я: навіщО??
У небі заблакитніла синь,
Заболіло серце дещо.
Захмарилось небо звідусіль,
Закриваючи проміння сонця.
Краплі дощу, неначе сіль,
Посипалися на моє віконце.
Дали згадати мені про те,
Що був колись і він в моєму серці…
15.08.08


Рецензии