Ликуй и радуйся!

Ликуй и радуйся, ты бросила меня.
Ликуй и радуйся, ты отдалась другому.
Ликуй и радуйся, от нового огня,
Ликуй и радуйся, теперь мы не знакомы.

Ликуй и радуйся, я бросил всех друзей.
Ликуй и радуйся, я бросил всех подруг.
Ликуй и радуйся, я более ничей.
Ликуй и радуйся, забудь про свой испуг.

Ликуй и радуйся, я завязал курить.
Ликуй и радуйся, я алгоголь не пью.
Ликуй и радуйся, я начинаю жить.
Ликуй и радуйся, я больше не пою.

Ликуй и радуйся, я завязал играть.
Ликуй и радуйся, и больше не рискуй.
Ликуй и радуйся... А я могу сказать:
Ликуй и радуйся... радуйся, ликуй...


Рецензии