На добранiч!..

На добраніч, мій любий синку!
На добраніч, моє дитя!
Синьоокі квіти барвінку
Над колискою вітер гойда.
Ну, а сон вже торкає за чубчик
І шепоче: "Ходімо у сни!"
Спи спокійно, маленький пустунчик,
У дитячій країні весни!
Хай насняться тобі кольорові
Мальовничі широкі лани,
Де казкові мости веселкові
Підіймаються з хвилі води!
А рожеві сполохані птахи
Різнобарвні розпустять хвости,
Разом з ними навчишся літати
І за мрією в казку іти.
А гривасті усміхнені коні
Тебе вмить приведуть до зірок,
Там, де місяць катає на поні
Тих рожевих казкових пташок.
Колискову мурчить тобі котик,
Спи спокійно, моє дитя!
Сонько Дрімко лоскоче тебе вже за носик,
На добраніч, моє карооке життя!


______________________________________________


картинка с интернета


Рецензии