Neodlucnost

Sam sjedio u parku
                s komadom kruha.
Vidio sam te ...
                i izgubio glavu!
Sam dosao ovamo
               s ruzama u ruci.
U neodlucnosti
               sada ja stojim.


Ti ovdje si kraljica!
                Si tako lijepa.
Sam ruzan decko...
                Ja nemam kuce...
Ali sve to sam hocu
                odmah - je tebe!
Ne znam sam dosta
                sto trebam od noci...


Zelim sam vidjeti
                veliki oci,
Zelim da te!
            Poljubim dva puta!
Ali ti ne govoris mi
                jos "neka ude!"
A tko ce reci mi
                poceti kako?


* с поправкой на "не совсем" хорватский алфавит!..


Рецензии