***

Я роздивляюся власні ноги
І не бачу в них нічого такого.
Чому хтось їх закинув на плечі,
Ще й навпроти поставив люстерко?

Вони для того,щоб рухати стегна...
Вдягати шовкові панчохи.
Купувати для них кросівки?
Ні, для того,щоб ходити голою.

Щоб вміти ними дригати,
Піднімати високо вгору...
Щоб партнеру було зручніше
Мене мацати десь з ними поруч.

А сама подивлюся у дзеркало-
Які ж ці ноги противні,
Такі,зараза,потрібні
І такі,суко,довгі


Рецензии