Листя в долонях

Численнi хмари над горою.
Зiрки на небi не горять.
Яскраве листя у долонях.
Гiлками ясенi шумлять.

У рiчцi променi блукають.
Дерева- велетнi мовчать.
Верби тендiтнi засинають.
Птахи у вирiй вже летять.
30.10.2004.


Рецензии