Крила дiвочi

Віртуальна твоя вишиванка скрізь ритми розчавлених примх. 
Витяг з тих відчуттів, що найпершими стиснулись в серці, 
сліз,навіяних стерхами в небі надій…
Луни місячні, ті, що нашіптують щось безборонне…
 
Далі, вірші нічні…   
 
Ті мільйони сторінок в Інеті, що пожовтіли б навік на папері.
   
Світ безгнівний дівочих страждань

…та жаги

неподіленої.


Рецензии