Приймаю в1рою Христа

Приймаю вірою Христа,
Любов до ближніх проявляю.
Відкриті очі й чистоту
І мудрість Божу я приймаю,

Бо цього в Господа прошУ.
Йому у всьому довіряю.
Завжди до Господа спішу,
Коли проблеми в житті маю.

Не чиста, грішна, все ж - свята
В безгрішнім Господі єдинім-
Спасіння йде нам від Христа,
Від вічної Боголюдини.

Давайте Господа й Отця
Всечасно будем пізнавати,
Щоб чесними в очах Творця
У вічності могли предстати.


Рецензии