Кабак

паліндром

Винами манив...
І не шик у кишені,
А вип'ю пива.
Коби рибок...
Короп - ото порок,
Камса - смак!
І тузам у мазуті
Кави, дивак.
Шинка є, а книш?
...Косим з мисок
Сир і рис.
Рве нам кабак маневр.
Руці - цур!
Кара - рак.
Розор
Віків
Веде в
Кабак.


Рецензии