Eu nu regret...

Eu nu regret ca esti alaturi,
Doar vreau sa stiu ca sunt a ta,
Nu poate sterge nici omatul
Nimic din amintirea mea...

Eu nu regret, doar vreau sa fie
In viata tot, ce am visat,
Doar vreau trecutul sa nu stie
Ca te am in ginduri desenat...

Omatul iarasi bate-n suflet,
Si ginduri iarasi despre tine,
Din nou, eu stiu, iubirea vine,
Dar cind apare nu se stie...

Eu nu regret ca esti alaturi,
Doar vreau sa stiu ca sunt a ta,
Nu poate sterge nici omatul
Nimic din amintirea mea...


Рецензии