Всё нормально, мой хороший, под контролем... укр

22.02.10 – понедельник
20:40
«А»:
Все нормально, мій хороший, під контролем…
Та тільки думи чогось плачуть різким болем,
Та тільки моє серце крає злая туга,
Нехай проходить швидше мимо чорна смуга.

Все під контролем: за слова відповідаю,
Я їх багато, ціле море маю,
Вони приходять як приплив у час вечірній,
І ти зі мною кожну мить, бо дуже вірний.

Усе в ажурі, все нормально, все окей…
І подій не вистачає та ідей.
В епіцентрі я життя, - це дуже класно…
То чому ж я одинока і нещасна?


Рецензии