Молитва

Господи хай перина закриє від болю
Хай темна ніч мене зробить щасливим
Зірка полярна посвітить на долю
Шлях мій тернистий не буде мінливим

Дай Боже сили Янголу мому
Дай Йому сили в його білі крила
Йому дуже важко буває одному
Дай мені вітру в життєві вітрила

Дай ворогам моїм сили будь ласка
Хай не простять,що простити не можуть
Хай моя доля - це зовсім не казка
І сни мої часто кошмари тривожать

Пошли сон чарівний моїй любій доні
Цілунок з словами,що дуже сумую
Тепла чарівного в маленькі долоні
Нехай її дотик я ніжний відчую...


Рецензии