Р дний край

Слово матусі , хатина і гай -
Ось що значе рідній край !
Пасуться на ланах корови та коні ,
Квітка калини цвіте на долоні !
Перше слово , перші вчителі .
Родюче зерно на нашій землі !
Узвар бабусі , перша пісня та кніжка !
Друзі жарти та щіра усмішка !
Гарні дівчата плетуть венки ,
Маленькі діти танцюють танки !
Вечір ... Усі пійшли вмиватись у станок !
Пройшла мить , і півень розпочав новий ранок !
У кого ти не спитай -
Для кожної людини найдорожче рідний край !


Рецензии