Night Heaven

Little love never hurts
But I feel pain
I feel love as it flows
In my veins

My love never cries at night      
It doesn’t have tears
My love never wants what I don’t really have

Little pain never lasts
And I feel June
I write songs every night
Just for you

Cause you never care what is right
Cause you are just with me
Cause you are the first who does not let me go


Night heaven, night town
Night heaven, night town
I would never ever let you down in my night city


Little drops on your cheeks
Do not be sad
I feel fine when you sleep
In my bed

I love watching you open eyes
And tell you “good morning”
I‘m glad to know that you are feeling the same.


Night heaven, night town
Night heaven, night town
I would never ever let you down in my night city


Рецензии