Другу

    Івану Бабенку


Вітер журним листям
Дні змітає гарні.
З другом-журналістом
Зайдем до кавярн'і.

Чи розмова втішить,
Чи веселий келих -
Та життя простішу
Стежечку простелить.

Мрії - десь, за пругом,
Як надії - марні...
Та все 'дно із другом
Гарно у кав'ярні.


Рецензии