Славление

Слава Роду, Слава Ра,
Слава Сватости Добра,
Слава Матери Природе,
Живе, Здраве и СВАбоде,
Слава Матери Земле,
Слава Всей СВАтой Руси,
Слава Пращурам небесным,
Покровителям чудесным,
Слава Матушкам Богиням,
Нашим честным Берегиням,
Слава СВАтости Добра,
Слава Роду, Слава Ра!
             ОМ!


Рецензии