Я лечу на крилах одиноко

Я лечу на крилах одиноко
Зірку в небі я спіймать не зможу,
І дивлюсь на дивне теє фото
Воно крає серце,
Викликає сльози,
А я теє знаю,
Його не почую
Очей не побачу ось тих більше я.
Душа все страждає
І мучаюсь я,
Бо знаю в хвилину тяжку
Його уж жорстоко простеньким словом підвела.


Рецензии