Я зустрiла любов

Я зустріла любов, тільки ти не питай мене хто він,
Я тобі не скажу, не питай його справжнє ім’я!
Просто знай, що у серці моєму вже повінь
Так, мабуть, ще ніколи мені не було за життя…

Не питай, не скажу, що між нами, що зараз і буде,
Просто ти порадій, як радію тепер і я.
Лиш скажу, що він робить щасливим для мене будень,
Тільки  ти не питай –  яке його справжнє ім’я…


Рецензии