Дощ

Дощ малює правду за вікном,
Ту, що ти волієш приховати.
Все, що будували ми разом
Зараз дощ задумав зруйнувати.

Дощ нещадно змінює малюнок,
Краплями виводить тишину.
Вже це не любов, а розрахунок,
Правду ти побачиш лиш одну!

Дощ, напевно, думає вщухати,
Дощ всього лиш хоче зберегти
Серце, що навчилося чекати,
Іншого нічого не знайти.

Більше не давай дощеві пензля,
І не дозволяй йому дива.
Звідки знаєш, може спересердя
Все це перетворить він в слова.


Рецензии