волiю жити!

ВолІю жити так, щоби лишився спомин!
Щоб мого йменя не соромились віки,
Щоб тихий шепіт друзів, а не вражий гомін,
Злітав за тілом вслід, мов пелюстки.

Волію в пам*яті твоїй себе закарбувати -
Вогнем, мечем, цілунком на вустах.
Волію свою смерть хоругвами стрічати,
Щоби в очах запечено не мій, ворожий страх.

Волію я… Чи доста буде волі?
Бажання міць закріплена в серцях.
Бракує слів, та не забракло болю…
Від сліз моїх роса на образАх.

Волію жити…

11.04.10 16:36


Рецензии