Повинна мова укра нська

Автор: Евгений Кедров
Лирика / гражданская

Повинна мова українська
Державною єдина буть
Щоб остаточно шлях насильства
Наруги над собой забуть

Щоб розцвіла країна моя,
Оцьому стрижню завдяки
Та щоб щасливі та здорові
У цій країні жили ми

Бо натерпілася за віки
Земля козацька аж за край
Текли по неї крові ріки
У всі віка, то пам’ятай

Країни громадянин кожний
Далася тяжко воля нам,
Але ж надав нам святий Боже
Свободу, волю нам надав

Нехай народ всій України
При цьому знає мови всі
Хай спілкування буде вільним
В теренах нашої землі

Хай квітнуть і живуть всі мови
Нехай їх більше знає люд
Нехай усі будуть здорові
Хай щасливо усі живуть

Але ж єдиная державна
Повинна українська буть
І вірю, заживемо славно
В питанні цьом – велика суть!

18.07.2010


© Евгений Кедров, 2010
Свидетельство о публикации: № 6963-175227/20101021


Рецензии