Хай живе козацький р д!

Автор: Евгений Кедров
Лирика / гражданская

Я відчуваю в собі корні
Колись козацького буття...
У тих життях козацьку долю
Напевне, вірю, мав і я...

Як козаки люблю свободу
І українське все, аж край,
І трапиться, якщо нагода,
Бить ворогів, то грець їм хай...

Не буде значення то мати,
Звідки посунуться вони...
За українську землю, хати
Вмиються кров’ю вороги!

Хай на всі сторони то знають:
На південь, північ, захід, схід –
Тут птицю щастя не спіймають,
Доки живий козацький рід!

28.10.2007г.


© Евгений Кедров, 2009
Свидетельство о публикации: № 6963-127072/20091128


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.