нав що в рити в дива

навіщо вірити в дива
рахуючи рівні застуди
адже в нас немає навіть Джа
навіть простого інертного Будди

у нас є лише Христос
що їсть яблуко і сміється
він знає - щастя лише тост
за який багато п'ється

навіщо вірити в дива
шукаючи всередині Юду
адже серед нас - ти сама
найбільш реальне чудо


Рецензии