приречена...

Приречена завжди летіти вниз,
На скелі крайнощів…, в реальності безодню…
Та маю й досі неподільний хист –
Я вірю в мрії…, не втративши надії…краплю…жодну.

Приречена росою крові прикрашать уста,
Що щедро терен-гілля дарувало.
Сорочка біла… дві нитки крові.... – любові намистА…
Та чи щедрот моїх тобі, Любов, замало???

Я місяць-човен у ніжних своїх снах,
Любистком ночі щедро омивала,
Я зорі тихі у темних ярах,
Тобі, Любове, щоночі збирала.

Я своє серце розпечене украй,
Залишила Ярилом в синім небі…
Ти ж моє тіло роз’ятрене віддай
Богам Любові на жертовні треби.

Приречена… Зриваюсь… Знову вниз…
На скелі крайнощів…, в реальності безодню…
Та маю й досі неподільний хист –
Я вірю в мрії…, не втративши надії…краплю…жодну.


22.01.10          22:46


Рецензии