згаса день...

Згасає День як воскова свіча,
Крадеться Ніч одягнена в безодню.
Поволі  з плеч спадає  зоряна парча
І місяць-діадема прикрашатиме сьогодні.

Ступає тихо… -  повітряна хода.
Побачення чекає з юним Ранком.
Нехай на мить, а час знов як вода,
Сочиться  поміж них густим серпанком.

Із одягу залишить лише вітру аромат
Уста прикрасить ніжністю й бажанням.
Чи пам’ятаєш? Присмак їх - мускат,
А терпкість їх - то є її кохання.


Рецензии