бажання...

Я пригорну до себе цілий світ,
Його я серцем відігрію.
Нехай мене знов сотні літ,
Та я про тебе все ще мрію.

Нехай летять у височінь
Бажання, біль, ненависть люта.
Я ж за тобою ніби тінь,
Я по тобі бажанням скута.

Я вип’ю келих із життя
Із терпким присмаком отрути.
Що буде далі? Каяття?
Пекельний біль? Чи знову смута?

А може буде півжиття
У півсловах -  то є спокута.
А в тім…, не має вороття.
Най буде так, як має бути.


Рецензии