Чекаю...

 У неба сумного благаю
І серце прошу розлюбити!
Чому я на тебе чекаю,
Не можу я очі забути.

Не можу я покій знайти,
Не можу так довго чекати.
Благаю тебе, подзвони!
Оскільки ще буду благати?
   
        (30.10.07)


Рецензии