Зiтхнули зорi тихо-тихо...

Зітхнули зорі тихо-тихо
Метіль в обіймах у сосни.
Під кригою заснуло лихо
І бачить дивні, ніжні сни.

Заснув і вітер серед вітів,
Стривожених, струнких беріз.
Здається сон торкнувся світу,
Над ними місяць-оберіг.

Земля гойднулась під ногами
І у колисці ніжних снів,
Мого кохання орігамі
Торкнулось тихо мої слів.


Рецензии