Владу Клёну

М'яка борода і міцні напої
Часто товарищі по зброї -
Ти був таким собі бравим ковбоєм
На захисті літератури.
Мудрістю сяяв та навіть мовчки.
Тепер так дивно - лежиш. В сорочці.
Стільки написано милих рядочків,
Що не склювати курам.

Байки травив про таксиста Васю,
Поїв коньяком на одеській трасі,
Добром безмежним мій шлях прикрасив,
А я в зневірі. Дурна істота!
Звикаю, але ще приходить тривога.
Я ж ні про що не просила Бога!

Тільки б тебе хоч на мить живого
Побачити десь, окрім снів і фото...


Рецензии
С ПРАЗДНИЧКАМИ!

Ни-Ночка   23.01.2011 16:50     Заявить о нарушении