Часто...

Ні про що, не прошу, не прощу...
Нікуди не спішу. Не шуршу.
І нікому в контакт не пишу.
І нікого в життя не пущу.
Не пищу,не кричу, я лечу.
І нічого...мовчу і мовчу.
Ні про що, не прошу. Не прощу...
Не крутись білий світ!
Я...лежу...


Рецензии