Марiя

Хай чекання смутком догора,
Та любов'ю серце не зміліє!
Стрічами розвеснена гора
Шепче втаємничене:
Марія.

Час крильми гортають ластівкм,
Та в мені живе надія-мрія,
Бо ж одне-єдине на віки -
Радісне й засмучене:
Марія.

Серце калатає - не стиха,
Певно,що кохання не старіє.
На солодкі муки надиха
Карооким усміхом
Марія.


Рецензии