Я хочу сонця у долонях...

          Я хочу сонця у долонях,
Я вітра хочу у волоссі.
          Я хочу рук твоїх полону,
Я пам”ятаю їх і досі...

          Не зможу я забути,
Ні рук, ні імені твого, ні головне  очей,
          Я житиму без тебе, я буду,
У лабіринті днів і павутинні ночей...

          Навіщо  ж ти все це зробив?
Я тремчу, як згадую про Тебе,
          Я точно знаю — НЕ ЛЮБИВ...
Душа моя одна летіла в небо....

          Твоя ж зосталась на землі,
Вросла, впилась в неї корінням...
          Вогонь твій згас, він ледве тлів...
Я знаю, не твоя провина....

          Ти виріс із землі, ти вийшов з її лона,
А я без неба не можу й досі...
          Я хочу сонця у долонях,
Я вітра хочу у волоссі....


Рецензии
ох які у вас вірші українською
обожнюю)

Андрей Титок   15.02.2012 03:16     Заявить о нарушении
розумію)))дякую)

Мила Льева   15.02.2012 03:23   Заявить о нарушении
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.