Ювiлей

(з нагоди 60-ти річного Дня народження. Бабйонишевій Л.І.)

Зима несе народження День,  долі,
Очистив сніг з доріжки чоловік,
В Січневий день  зібрав родину в  коло,
Щаслива,  Любо,  припрошуй всіх за стіл! 

Святкова мить, і дорога гостина,
Брати й сестра та й діти голубки.
Онуки, внучки – вся твоя родина!..
Бабусю-матінко!..  –  ювілярка нині ти!

Мов царський трон, почесне твоє місце,
Чого ж від радості зволожене лице?!..
Від   пильних поглядів  у кріслі тобі  тісно,
Від хвилювання  вогонь  в душі пече.

 То ж  Любо, не хвилюйся в День щасливий,
Бо  свято особисте це твоє.
День  в далину,  мов синій  птах полине,
Вік з ним і з чоловіком доживеш.

За ним прийдуть багато різних інших,
Простих та ювілейних у житті.
Напишуть і про них поети  вірші,
Накриють  діти знов святковий  стіл.

То ж порадій, в цю мить,  зимі веселій,
В романси хуги  вплітай  пісні свої.
Від  Дня народження  вогнем зігрій  оселю,
І хай в душі співають солов’ї! 

     Любо, щиро вітаємо тебе і твою родину з Ювілейним Днем народження! Бажаємо,  щоб  оберігали  усіх  Вас та Ваші  оселі від лиха   ангели-хранителі  та  всевидящий Господь Бог!
                Ваші  родичі   -  Люся та Петро
                м. Чугуїв.
   


Рецензии