Батькивщину я люблю як кохану мати! Песня!

Батьківщину я люблю як кохану  мати!

Сонце в саду з ранку, проміж голих вишень.
Сумно на світанку, прогулятись вийшов!
Вербонька  плакуча над ставком в тумані
Серденько  жагуче  без кохання тане!

……………………………………………..
Пр.
Вийду я по Львіву , з милою гуляти,
Обіймаю  міцно, згадуючи  мати!
Вийду я по Львіву , з милою гуляти,
Обіймаю  міцно, згадуючи  мати!
…………………………………………….
Скрізь сиро і тиша, осінь золота!
Зажурилась груша! На душі туга!
Вигнулась калина, дівчиной жадає,
Протягнула грона, тихо так страждає!
……………………………..
Пр.
Вийду я по Київу з милою гуляти,
Обіймаю  міцно, згадуючи  мати!
Вийду я по Київу з милою гуляти,
Обіймаю  міцно, згадуючи  мати!
………………………………………….

А береза біла! Тихо листопад!
Де же моя сила  б’юся не в попад! 
Де би не блукав я,  де б я не ходив,
Милу і кохану  як маму полюбив!
…………………………

Пр.
Приїду із  Европи  з милою гуляти,
Обіймаю  міцно,  згадуючи  мати!
Вийду я по місту, з  милою гуляти,
Батьківщину я люблю як кохану  мати!


Рецензии