Ночь

Тримай  в  своїх  обіймах  теплу  ніч,
Таку  спокійну,  лагідну  й  казкову,
Співай  пісні  їй  ніжним  тихим  словом
На  темних  вулицях,  серЕд  пустих  узбіч.

Ти  можеш  напоїти  ніч  сльозою
Одною  лиш,  та  вистачить  сповна,
І  легкий  присмак:  пряний  і  медовий
Замінить  пляшку  кращого  вина.

Не  вЕрнуться  пісні  мої  додому,
Загубляться  у  безлічі  зірок,
Злетять  у  темний  простір  невідомий,
Бо  вже  до  ранку  залишився  крок...


Рецензии
Світло й антипохмуро не дивлячись на ніч...не споглядаючи мелос...в житті мабуть так і є... кульний вірш.

Олег Хельгин   04.06.2011 01:32     Заявить о нарушении