хто ж вона така, взагал

І…хто ж вона така, взагалі?!!!
Чого від мене так кортить?
Невже ми знайомі?
Де і коли…?Що ми робили?
Так зараз важко пригадати…
Та й краще, ніяк цього не згадувати,
Треба на неї увагу не звертати,
Бо можу безліч інших обирати
Щоб тільки усі так схожі не були
Сьогодні-завтра-назавжди…


Рецензии