Осiннi пелюстки

А листя нашого життя
Все опдає з нашого буття
Воно летить далеко в даль
Воно бринить, як той кришталь

І сумно так стає і страшно
Життя не пробігає... просто мчить
Шалено так, і так невпинно
Втрачаєм кожен день і мить

А кожен день як той листок
Немов осінній пелюсток
Хай кольором він буде різнобарвний
Та у душі у нашій, знаєм не останній....


Рецензии