До Тараса Шевченка! на укр. яз

                "Поховайте та вставайте - кайдани порвiте
                Та вражою злою кров*ю волю окропiте..."
                (Т.Г.Шевченко)
...Поховали та й...чекали,
А "царенки" - царювали!
Розкрадали, продавали-
Аж Днiпро ревло й стогнало!
...Схаменулись на Майданi
Щоб позбутися кайданiв
Та наслухались брехнi
Як той того купав в лайнi!
Чубилися мiж собою,
Сичали, як гади,
А тепер сидять гурьбою
У Верховнiй Радi!
Вихваляють "кольори",
Що такi ... хорошi,
А насправдi - всi вори
I казяться вiд грошей!
....Щоб не попросив народ -
Скрутять йому фiгу -
То кризис, то "поворот"
То  - Ахметське iго!
Олiгархи та "куми"
Ще "братва" - мiж ними
Зробила бiдними народ
Зроблять ще й тупими!
Гноблять розум i культуру
Грiшнi отi рожi!
Що вiд фашистiв зберегли-
То вiд них - НЕ МОЖЕМ!
А як стануть говорити -
(Краще вже б мовчали)
З їх познань смiються дiти
- Де їх так навчали????
...Перепиши "Заповiт"
Любий наш, Тарасе!
Як позбутися нам всiх
Отих пiiiiiii...сiв!!!!? (2011 рік!)


Рецензии
понравилось. приглашаю почитайть Киеве мій. Успехов ВАМ!!

Анега   25.08.2011 21:34     Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.