6

 Contendite difficultatibus propter victor dat vobis sapientiam spiritualem experientiam.


 Бажай труднощів, адже подолання їх дарує тобі досвід і душевне мудрість.


 Желай трудностей, ведь преодоление их дарует тебе опыт и душевную мудрость.


Рецензии