Патрioтично

Вона вплітала мрії в волосся,
Воно світилось сяйвом шаленим.
Здавалось  золотисте колосся
Єдналося з волошковим небом.

Кохання робило безмежним
Їх світ з парубком карооким .
В країні їх незалежній
Віщали їм вічність пророки.

Ранком він кинувся в ноги
І просив більше не заплітати.
Своє волосся, бо то є дорога,
Не треба життя напрям міняти.

Вона не послухала хлопця ,
А жалкувала вже після.
Коли вже не стало волосся,
Коли чужа хиталась колиска.


Рецензии
дуже гарно, сподобалось)

Пелагея Андроповна   18.03.2011 16:57     Заявить о нарушении