Весна

Народжується квітка навесні,
І всім красу свою дарує.
Шумить береза, мов у сні,
Зеленою красою всіх чарує.

Перша пташечка защебетала під вікном,
Вишні розпустились білим цвітом,
Поля прикрилися зеленим полотном,
І ніби - то запахло літом.

Прокинулась уся природа,
І сонячним промінням грати почала
По деревам, квіточкам і водам
Калина пишна розцвіла.

Немов богиня із небес зійшла
Заполонила всіх красою.
Це к нам весна прийшла
І все прикрасила собою.


Рецензии