Тонкощi

Фонетика не залишає вибору:
синоніми частіше не підходять -
Чекає слово винесення вироку,
Збентеженно затамувавши подих.
найвіртуозніша майстерність таїнства,
Найвища математика душі...
...А Лев Толстой привітно усміхається:
"Якщо ви можете - то не пишіть".


Рецензии