ОТАМ, Б ЛЯ МОРЯ

У темінь смолисту
Приправлену пахіттю цвіту,
Легеньким прибоєм,
Бельканто веселих цикад
Ступаєм, а море
Дарує нам стежечку світлу,
Точніше, із морем -
Небесний з-під хмари дукат.

Ти - рвійна, нестримна -
Вітрильник весняного вітру -
Говориш-співаєш -
І вир обіймає мене...
Отам, біля моря,
Любов'ю схмеліло повітря,
Отам, біля моря,
Ніколи нас час не мине!


Рецензии