Без тебе свiт несе печаль...

Без тебе світ несе печаль
Лелеченькою білим.
Причаль, моя любов, причаль -
Вже яблука доспіли.

Лляне волосся розплети,
Збадьор цілунком милим...
Надії золоті плоти
Пливуть за небосхили.

Врожай святкує щедрий Спас,
Усе довкіл - в нірвані.
Твій юний профіль і анфас
Став танути в тумані.

І вже не знать: чи ти була,
Чи як одцвіття саду
Лиха метелиця змела,
Й тепер усе - позаду.


Рецензии