Муза пробачить

Муза пробачить, якщо ти зникатимеш часто,
Пірнатимеш з головою у споживання,
Шукатимеш ілюзорне і бажане щастя,
Яке все частіше усі нарікають коханням;
Впустить у себе і доведе до оргазму;
Залишиться поруч і скаже, що ти в ударі;
Не дорікатиме тобі жодного разу
На те, що офіційно ви не у парі;
Завжди заведе і задовольнить потреби;
Звільнить від смутку; підпалить згашену ватру...
Але нізащо з нею ніколи не треба
Імітувати.


Рецензии