Сам один

Чужі навколо мене люди,
Я сам один є серед них.
Вони,як зомбі йдуть вникуди
в очах тримають пустоту і дим.

Приспів:
Люди, не люди, примари чи тінь-
Хто вони такі?

Може із пекла посталі створіння,
може листя з високого гілля,
може прибульці з космічного сміття,
а може просто люди без душі.

Приспів:

Життя суєта безодня без дна,
як та трясовина їх полонила.
Душі-серця в каміння звела,
навіки їх там увязнила.

Приспів:


Рецензии