Вальс

Щемливий дзвоник об'єднав і скликав
Колишній клас - рідню учнівських літ
Вернулося отроцтво многолике,
Кохання перше з квітами стоїть.

Закрутить вальс - і поведе в минуле,
Закрутить вальс - і не було розлук,
Неначе долі нас не розминули,
Не розірвали наших юних рук.

Як гостро й млосно пахнуть матіоли,
Як спогадами вечір цей п'янить!
Звучить оркестр, а в нім душа віоли
Смичком голубить незабутню мить.

Закрутить вальс - і поведе в минуле,
Закрутить вальс - і не було розлук,
Неначе долі нас не розминули,
Не розірвали наших юних рук...


Рецензии